ΗΛΕΚΤΡΑ  ΔΙΑΚΟΛΑΜΠΡΙΑΝΟΥ  
Λίγα Λόγια για εμένα: Η Ηλέκτρα Διακολαμπριανού είναι ψυχολόγος και σύμβουλος ψυχικής υγείας, εξειδικευμένη στην προσωποκεντρική συμβουλευτική και τις θεραπείες μέσω τέχνης. Οι επαγγελματικές της δραστηριότητες περιλαμβάνουν συμβουλευτική ατόμου και οικογένειας, θεραπεία μέσω εκφραστικών τεχνών, βιωματικά εργαστήρια, σεμινάρια ψυχολογίας και δεξιοτήτων επικοινωνίας, υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και creativity coaching.

Είναι μέλος ΔΣ στην Παγκόσμια Εταιρία Προσωποκεντρικής και Βιωματικής Ψυχοθεραπείας (WAPCEPC), και εταιρική αντιπρόσωπος στο Δίκτυο Ευρωπαϊκών Συλλόγων για την Προσωποκεντρική και Βιωματική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική (PCE Europe).

Συνεργάζεται με το Institution for Counseling and Psychological Studies ως trainee facilitator και καθηγήτρια στο Τμήμα Συμβουλευτικής, με την Gordon Hellas ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Parent Effectiveness Training, με την Πανελλήνια Εταιρία Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων ως ψυχολόγος – παιγνιοθεραπεύτρια, και με το Ελληνικό Κέντρο Ερευνών Ήχου και Μουσικής ως επιστημονική συνεργάτιδα και εισηγήτρια επιμορφωτικών σεμιναρίων. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με το Κέντρο Συμβουλευτικής Νέος Κόσμος ως διευκολύντρια ομάδων προσωπικής ανάπτυξης, με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου «το Αμπερνάλλι» ως εμψυχώτρια ομάδων και βιωματικών εργαστηρίων, με τον Ναυτικό Όμιλο Ρόδου ως ψυχολόγος, και με τον Διεθνή Σύλλογο Δωδεκανήσου ως εκπαιδεύτρια και επόπτρια στα πλαίσια ομάδων στήριξης.

Είναι επίσης υποψήφια διδάκτωρ Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ερευνώντας την κοινωνική ένταξη και την πολιτική συμμετοχή ως όψεις της μετανάστευσης από και προς την Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο έχει εκπονήσει έρευνες πεδίου στην Ελλάδα, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ, και έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε συνέδρια στην Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Ξένες Γλώσσες:  Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά
Τομείς Εξειδίκευσης:  Διαπολιτισμικότητα, Διαφορετικότητα, Κοινωνική Ένταξη, Πολιτισμός.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Email: elektra.dkl@gmail.com
Τηλέφωνο: 210-9249895 / 6944061377
Linkedin Profile: Elektra Diakolambrianou
Μετάβαση στο περιεχόμενο