Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία ανακοινώνει ότι από 19 έως 23 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθεί στη Ρουμανία Σεμινάριο με τίτλο «iNEETiative – Holistic Approach to Youth at Risk and in NEET situation» στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus + για τον τομέα Νεολαία.

Το Σεμινάριο έχει ως στόχο να συγκεντρώσει 30 συμμετέχοντες που θα επανεξετάσουν και θα μοιραστούν πρακτικές ΝΕΕΤ(Not in Education, Employment, or Training) προκειμένου να δημιουργηθούν καλύτερες ευκαιρίες για αυτή την ευάλωτη ομάδα ώστε να επανενταχθούν στην κοινωνία και την αγορά εργασίας.

Στο σεμινάριο καλούνται να συμμετέχουν άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας, εκπρόσωποι ΜΚΟ που ασχολούνται με νέους σε κίνδυνο λόγω «επισφαλών» καταστάσεων, κοινωνικοί λειτουργοί, ερευνητές και ακαδημαϊκοί με έμφαση σε NEET ομάδες.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία της Ρουμανίας, ενώ τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τον τομέα της Νεολαίας στο 95%.
Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να ενημερωθούν αναλυτικά από τον παρακάτω σύνδεσμο στον οποίο και θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/seminar-ineetiative-holistic-approach-to-youth-at-risk-and-in-neet-situation.4624/το αργότερο μέχρι την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Επισυνάπτονται πρακτικές πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 213 1314453, υπεύθυνη επικοινωνίας κα Κολοκύθα Μαρία. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: kolokytha.m@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο