Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Για Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
με τίτλο «Create in Erasmus+! – Discover, Design, Thinking» στο Λουξεμβούργο
30 Μαρτίου – 4 Απριλίου 2015

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία ανακοινώνει ότι από 30 Μαρτίου 2015 έως 4 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στο Λουξεμβούργο σεμινάριο με τίτλο : «Create in Erasmus+! – Discover, Design, Thinking» στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus + για τον τομέα Νεολαία.

Το σεμινάριο έχει ως στόχο να παρουσιάσει τη μεθοδολογία «Design Thinking». Η εν λόγω μεθοδολογία αναλύεται σε 5 στάδια: Discovery, Interpretation, Ideation, Experimentation, Evaluation. Μετά το τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εφαρμόζουν τη συγκεκριμένη μεθοδολογία στα δικά τους εκπαιδευτικά σεμινάρια αλλά και σχέδια και να δημιουργούν εργαλεία για την ενδυνάμωση των ομάδων και την επίλυση προβλημάτων με δημιουργικό τρόπο.

Στο σεμινάριο καλούνται να συμμετέχουν άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας, εκπαιδευτές και συνοδοί ομάδων νεολαίας.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία του Λουξεμβούργου, ενώ τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τον τομέα της Νεολαίας στο 95%.
Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να ενημερωθούν αναλυτικά από τον παρακάτω σύνδεσμο στον οποίο και θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/create-in-erasmus-plus-discover-design-thinking-training-course.4638/ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015.

Επισυνάπτονται πρακτικές πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 213 1314453, υπεύθυνη επικοινωνίας κα Κολοκύθα Μαρία. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: kolokytha.m@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο