Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

European Citizenship in Youth Work TC

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία, ανακοινώνει ότι από 8 έως 14 Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Ηνωμένο Βασίλειο με τίτλο “European Citizenship in Youth Work” (ECTC).

Αρμόδιος φορέας για τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι το SALTO TRAINING AND COOPERATION R.C σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας και ενδιαφέρονται να αναπτύξουν και να υλοποιήσουν προγράμματα νεολαίας με θέμα την Ιδιότητα του Ευρωπαίου Πολίτη στο πλαίσιο του Προγράμματος της Ε.Ε ERASMUS + στον τομέα της Νεολαίας.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο καλύπτεται από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία, το 95% των μετακινήσεων. Το κόστος διαμονής και διατροφής καλύπτεται από την Εθνική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, να υποβάλουν την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/european-citizenship-in-youth-work-training-course.4601/ το αργότερο μέχρι την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015.

Επισυνάπτονται πρακτικές πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 213 1314453, υπεύθυνη επικοινωνίας κα Κολοκύθα Μαρία. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: kolokytha.m@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο