Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Βόννη- Γερμανία
ATOQ Advanced Training on quality for youth exchanges
23 – 28 Φεβρουαρίου 2015

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία ανακοινώνει ότι από 23 έως 28 Φεβρουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία εκπαιδευτικό σεμινάριο υπό τον τίτλο ATOQ.

Στο σεμινάριο καλούνται να συμμετάσχουν υπεύθυνοι ομάδων νέων και εκπρόσωποι φορέων νεολαίας οι οποίοι ασχολούνται άμεσα με προγράμματα για νέους και οι οποίοι διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία στο Πρόγραμμα Erasmus+/ Νεολαία και ιδιαίτερα στη ΒΔ1 – μαθησιακή κινητικότητα των ατόμων- Ανταλλαγές Νέων είτε στο Πρόγραμμα της Ε.Ε «Νέα Γενιά σε Δράση»- Ανταλλαγές Νέων.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδευτούν οι συμμετέχοντες προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα των προγραμμάτων ανταλλαγών νέων και παράλληλα να γίνει ανταλλαγή των καλών πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιήθηκαν στα προγράμματα.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο καλύπτεται από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία, το 95% των μετακινήσεων. Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία της Γερμανίας.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να ενημερωθούν αναλυτικά από τον παρακάτω σύνδεσμο στον οποίο και θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/atoq-advanced-training-on-quality-for-youth-exchanges.4588/το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 213 1314453 Μαρία Κολοκύθα

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: kolokytha.m@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο