Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Για Εκπαιδευτικό Σεμινάριο δύο φάσεων, στην Ισπανία και στην Τουρκία

LTTC on coaching for young people’s development
Ισπανία 23 – 28 Νοεμβρίου 2014
Τουρκία 18 – 23 Μαΐου 2015

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία ανακοινώνει ότι από 23 έως 28 Νοεμβρίου 2014 και από 18 έως 23 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθούν στην Ισπανία και στην Τουρκία αντίστοιχα σε συνεργασία με το Salto Youth Participation και τις Εθνικές Υπηρεσίες της Τουρκίας και της Ισπανίας σεμινάριο υπό τον τίτλο «LTTC on coaching for young people’s development». Στο ενδιάμεσο διάστημα θα είναι απαραίτητη η συνεργασία διαδικτυακά.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτές και σε όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας και ενδιαφέρονται να αναπτύξουν μια νέα προσέγγιση σε μεθόδους καθοδήγησης (coaching).Μετά το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν τον κύκλο καθοδήγησης (full coaching cycle) και θα έχουν αναπτύξει νέες μεθόδους και εργαλεία “coaching”.

Τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν στο 95% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να υποβάλλουν την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/coaching-lttc-on-coaching-for-young-people-s-development.4527/ το αργότερο μέχρι την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014.

Επισυνάπτονται πρακτικές πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 213 1314453-Μαρία Κολοκύθα. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: kolokytha.m@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο