Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
TICTAC TRAINING COURSE
στην Κύπρο

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία, ανακοινώνει ότι από 7 έως 13 Φεβρουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Κύπρο με τίτλο TICTAC.

Αρμόδιος φορέας για τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι το SALTO TRAINING AND COOPERATION R.C σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Κύπρου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας, είτε εθελοντικά είτε επαγγελματικά αλλά και σε συνοδούς ομάδων νέων (youth leaders) που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν στρατηγικές σε τοπικό επίπεδο εκμεταλλευόμενοι διεθνείς συνεργασίες.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα σχεδιάσουν ποιοτικά προγράμματα με σκοπό την αποτελεσματική εφαρμογή τους στο ERASMUS + στον τομέα της Νεολαίας.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο καλύπτεται από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία, το 95% των μετακινήσεων. Το κόστος διαμονής και διατροφής καλύπτεται από την Εθνική Υπηρεσία της Κύπρου.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να υποβάλουν την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/tictac-multilateral-training-course-to-support-quality-in-youth-worker-mobility-activities-under-erasmus-youth-in-action.4493/ το αργότερο μέχρι την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014.

Επισυνάπτονται πρακτικές πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314453, υπεύθυνη επικοινωνίας κα Κολοκύθα Μαρία. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: kolokytha.m@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο