Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Για Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη,
FREEDOM FOUNTAIN: YOUTH CULTURE AS EXPRESSION OF FREEDOM
13 Οκτωβρίου – 17 Οκτωβρίου 2014

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία ανακοινώνει ότι από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με το Salto Youth Euromed Resource Center της Ε.Ε. σεμινάριο υπό τον τίτλο «Freedom Fountain: Youth Culture as expression of freedom».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτές, σε όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας, και σε διοργανωτές/συνοδούς ομάδων νέων (youth leaders) στην περιοχή της Ευρωμεσογείου και ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν την τέχνη και τον πολιτισμό ως μέσο έκφρασης αυτής. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα μεταφέρουν καλές πρακτικές και εκπαιδευτικά εργαλεία που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια προγραμμάτων νεολαίας και αφορούν στην τέχνη και στον πολιτισμό.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία, ενώ τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν στο 95% .

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να υποβάλλουν την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/freedom-fountain-youth-culture-as-expression-of-freedom.4255/ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014.

Επισυνάπτονται πρακτικές πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 2599360-Μαρία Κολοκύθα. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: kolokytha.m@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο