Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Think BIG, start SMALL”, Ουγγαρία

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Think BIG, start SMALL”
27 Μαΐου- 1 Ιουνίου 2019, Βουδαπέστη, Ουγγαρία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Ουγγαρίας, ανακοινώνουν ότι θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, με τίτλο : “ Think BIG, start SMALL ”.

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων ημερών παρέχει καινοτόμα εργαλεία, μεθόδους και έμπνευση για τους youth workers που επιθυμούν να αναπτύξουν την ενεργό συμμετοχή των νέων στην κοινότητά τους.

H οικοδόμηση της κοινότητας αρχίζει σε μικρές κλίμακες και η εργασία για τους νέους (youth work) όπως και όσοι εργάζονται με νέους (youth workers) διαδραματίζουν βασικό ρόλο σε αυτή. Θέλεις να είσαι καταλύτης για νέους ήρωες στην κοινότητά σου; Θέλεις να ενθαρρύνεις τη νέα γενιά να δημιουργήσει κοινωνικές αλλαγές; Πιστεύουμε ότι η ενεργός συμμετοχή, η οικοδόμηση κοινότητας και η κοινωνική πρωτοβουλία συμβαδίζουν. Ως εκ τούτου, ξεκινάμε με τις καλές πρακτικές που υπάρχουν και σας εμπνέουμε να πιστεύετε στη δυναμική των νέων. Βγείτε «έξω από το κουτί» για να δημιουργήσετε έναν πραγματικό αντίκτυπο μαζί με τους νέους.

Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι να δοθεί η δυνατότητα στους youth workers να συνεργαστούν με τους νέους για να ανακαλύψουν τις προκλήσεις, τις ανάγκες και τις ευκαιρίες στις κοινότητές τους και να τους υποστηρίξουν στη λήψη καινοτόμων πρωτοβουλιών.

Το σεμινάριο θα δημιουργήσει χώρο για:

• την ανταλλαγή εμπειριών, επιτυχιών και αποτυχιών στην οικοδόμηση της κοινότητας.
• Σύνδεση των εργαζόμενων με τη νεολαία που (θέλουν να ) ενδυναμώσουν τη νεολαία διερεύνηση των αναγκών για οικοδόμηση κοινότητας ·
• να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον για την ενδυνάμωση των νέων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε youth workers, youth leaders, υπεύθυνους διαχειριστές σχεδίων (youth project managers), συμβούλους νέων. Η διεθνής εμπειρία δεν είναι απαραίτητη.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν στο 100% από την Εθνική Υπηρεσία της Ουγγαρίας, ενώ η μετακίνηση θα καλυφθεί κατά 95% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/ Youth.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/think-big-start-small.7824/.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι 27 Μαρτίου 2019.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314450, Βάγια Παππά. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr

Επισυναπτόμενα Αρχεία: