Κινήσεις επαναφοράς ομαλής λειτουργίας της ΕΜΣ

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού (ΕΜΣ) του προγράμματος Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας ενημερώνει το κοινό ότι γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια επαναφοράς του φυσιολογικού ρυθμού λειτουργίας μετά από την 6 εβδομάδων κατάληψη στο κτήριο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, η οποία και έληξε την Τρίτη 12/12/2017.

Στα πλαίσια της μέγιστης αυτής προσπάθειας ζητάμε συγγνώμη για τις όποιες τυχόν καθυστερήσεις έχουν προκύψει από το παραπάνω γεγονός, δίνουμε κάθε διαβεβαίωση ότι κάναμε ότι ήταν δυνατό να γίνει σε αυτές τις συνθήκες, κρατώντας σε λειτουργία εν μέρει την ΕΜΣ, και ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Σας ενημερώνουμε ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων που κατατέθηκαν στη προθεσμία του R3/2017 και ευελπιστούμε πολύ σύντομα να μπορέσουμε να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα μας.

Επίσης έχει ενεργοποιηθεί ξανά και η διαδικασία οργάνωσης των EVS σεμιναρίων που κανονικά επρόκειτο να υλοποιηθούν την περίοδο που υπήρξε η κατάληψη. Τα EVS σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν εντός του Ιανουαρίου 2018 και παρακαλούμε τους φορείς υποδοχής να είναι σε ετοιμότητα ώστε να στηρίξουν την εγγραφή των εθελοντών τους όταν τους ζητηθεί καθώς και να τους διαβεβαιώσει ότι άμεσα θα έχουν νεότερα για τις ακριβείς ημερομηνίες και τόπο.

Τέλος όλες οι εκκρεμότητες που έχουν προκύψει κατά τη διαχείριση των εγκεκριμένων σχεδίων διεκπεραιώνονται ύστερα από συνεννόηση με τους δικαιούχους που μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη χειρίστρια του αντίστοιχου σχεδίου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ζητηθεί.